scaldingi op je evenement

Er is een mogelijkheid om onze Scaldingi in te huren voor een evenenment, of voor medewerking aan historische activiteiten.

Zij slaan dan hun tentenkamp op en tonen hoe het dagelijkse leven van de Vikingen was.

Wij oefenen verschillende ambachten uit op Viking wijze, bakken brood en maken soep op open vuren. Wij doen dat allemaal met authentieke materialen.

Deze "optredens" zijn heel interactief, het publiek kan dan bepaalde zaken uitproberen of vragen stellen over het hoe, wat en waarom van bepaalde ambachtern.

Er is ook een mogelijkheid om Vikingspelen te doen. Dit zijn meestal behandeigheids- of krachtspelen, die door jong en oud kunnen worden beofend.

Wij kunnen onze optredens uitbreiden met volgende zaken:

 

  •  een show met IJslandse paarden
  •  touw slaan op Viking wijze
  • het interactief schieten met een Viking blijde (slingerkatapult, zoals gebruikt bij de belegering van            Parijs.)
  • een varend en/of niet-varend Vikingschip

 

Onze Scaldingi doen geen gevechten, aangezien deze niet op een historisch verantwoorde wijze kunnen gebracht worden.

Wij kunnen ook eetmalen op Viking wijze verzorgen tot max. 50 personen.

Wij werken ook mee aan tentoonstellingen, waar voro wij replica's uitlenen, of historisch georiënteerde evenementen zoals musicals en optochten en andere voorstellingen.

Wij vragen voldoende ruimte en mogelijkheid om ons volledige tentenkamp op te bouwen.

Wij geven ook workshops en kunnen bijzondere schoolactiviteiten organiseren. Graag meer informatie? Vul dan het formulier in.

Gelet op het grote aantal mogelijkheden om ons in te huren maken wij steeds een offerte op maat van de klant. 

Vul gewoon even het formulier in en leg even uit wat je graag wilt en wij stellen een duidelijke en uitgebreide offerte op. Hier wordt op heldere wijze uitgelegd waarvoor wij zorgen en waarvoor jij moet zorgen.